PROJECCIONS

ACTIVITATS PERMANENTS

Divendres 29 de 17 a 21h i dissabte 30 d’11 a 14.30h i de 17 a 21h

PROJECTES D’ARTS DIGITALS

Sala d’exposicions 1

Treballs dels alumnes d’ESDI en art electrònic i disseny digital i audiovisual.
Selecció de projectes d’alumnes de ESDi dels estudis de Art Electrònic i Disseny Digital així com en els nous estudis de Grau de Disseny (itinerari curricular Audiovisual). Des de l’animació en diferents tècniques, fins la especial cura de la realització o el tractament de la imatge en la que es posa èmfasi en una direcció d’art, passant per una proposta experimental en el cas del lipdub, es mostren els diferents aspectes tractats en els nostres estudis audiovisuals.
www.esdi.es
Treballs dels alumnes d’IDEP amb Motion Graphics.
Concepte sense el qual ja no pot entendre's la comunicació audiovisual. El factor temps i el moviment en la pantalla són part fonamental del procés de disseny i de la comunicació i així es transmet en el postgrau de Motion Graphics, que capacita per concebre i implementar propostes professionals de comunicació audiovisual.
www.idep.esTreballs del Màster en Arts Digitals de la UPF.
La 14a edició del Màster té la voluntat d'anar més enllà dels discursos hegemònics sobre el mitjà digital i les singularitats dels treballs seleccionats per a la Jamm'11 en són una bona mostra. Una bona combinació de frescor, esperit crític, humor, sensibilitat i innovació tècnica. Esperem que en gaudiu!
www.idec.upf.edu/master-en-arts-digitalsMEDIAFACADES

Sala d’exposicions 1
Media facades Festival Europe 2010 s'inicia per Public Art Lab / Berlín en cooperació amb imal / Brussel, m-culte / Hèlsinki, FET / Liverpool, Ars Electronica Futurelab / Linz, Medialab-Prado / Madrid, Cuina de Budapest.
Explora les possibilitats en xarxa de les pantalles urbanes i façanes els mitjans de comunicació a través d'Internet i les noves tecnologies a nivell europeu.
El format del festival MITJA FAÇANES reflexiona sobre la creixent presència de grans infraestructures digitals amb elements visuals en els espais públics, mentres investiga la seva funció comunicativa en l'entorn urbà.
www.mediafacades.eu