MÚSICA

Divendres 29

DJ KLSBEATS

Sessió dj. 17 a 19.45h. Pati

Músic i Dj que investiga tots els estils musicals; BASSLINE, DUBSTEP , FIDGET, KUDURO, ELECTRO, DUTCH HOUSE y UK GARAGE... sense oblidar el seu background de break beats, techno o tech house.

http://www.klsbeatsdj.com/MENEO

Concert audiovisual. 20 a 21h. Pati

Rigo Pex, en directe, farà sonar ritmes molt ballables des d’una Gameboy 8 Bits! La seva mescla única de distorsió digital, blipy regaetón, dubstep i cúmbia fa de MENEO una festa com cap altra, que ha recorregut els festivals més punters d’Europa com Dour, Fusion o Primavera Sound.

www.entter.com/meneo


OAU!

Concert audiovisual. 21.15 a 22.30h. Pati
Banda audiovisual de Barcelona que trossejant, retallant i manipulant crea nous remixes, mashups i cançons amb àudio i vídeo extret íntegrament de Youtube.
http://www.oau.cat/Dissabte 30

CONTACTO SINTÉTICO

Electro ràdio vermut . 12.30 a 14.30h. Pati

L’1 de gener de 2010 va néixer a Barcelona un fòrum dedicat a la música electro, en tota la seva amplitud d’escoles. Des d’aquesta experiència el programa homònim, Contacto Sintético, és el punt de trobada setmanal dels seus membres. A la JAMM, Thomas Noel Aka Awco emetrà el programa en directe amb un convidat d’honor l´Ivan Aka Dark Vektor, al pati del centre mentre farem l’aperitiu.

http://www.contactosintetico.net/DJ BITMUT

Sessió dj. 17 a 20h. Pati

Des de fa més de 15 anys que volta per cabines d’arreu d'Europa. A la Jamm ens demostrarà la seva vessant més experimental. Un recorregut purament electrònic per diferents paisatges sonors: electro, idm, ambient i tot registre necessari per fer que l'audiència se senti com al sofà de casa.

http://soundcloud.com/we-trust-recBRADIEN

Concert audiovisual. 20 a 21h. Pati
Pop experimental, una orquestra de cures intensives.
http://www.bradien.net/DJS KLS BEATS + BITMUT

Sessió djs. 21 a 22h. Pati
Clausura de la JAMM II a càrrec dels djs del festival.